Het is tijd om plaats te maken voor digitale leiders in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Digitalisering betekent organisatie in transitie. Wat betekent dit voor het leiderschap?

Squadra Matching & Search is graag de partner in de zoektocht naar de best passende nieuwe leiders rondom digitalisering, data en IT. Vanuit onze jarenlange ervaring, altijd frisse blik op de markt en diepgaande relaties begrijpen wij welke vragen en onzekerheden naar boven komen in tijden van disruptie en verandering. Vanuit onze ervaring kunnen we samen bepalen welk profiel nodig is om belangrijke transformaties gedaan te krijgen en de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Klanten krijgen toegang tot de best presterende en meest daadkrachtige mensen op senior management level. Data & Digital leiders die écht passen, in het topteam én in de organisatie. Lange termijn denkers met de kennis om de juiste strategische keuzes te maken voor de toekomstige ontwikkeling van de organisatie en business.

Onze community van Digital, Data & IT bestaat uit inspirerende professionals en leiders op het gebied van technologische innovatie, digital turn-around, data strategie, master data management, omnichannel strategie en e-commerce.

Kijk op de markt

Het is bijna onmogelijk voor een organisatie om te herstellen van de misstappen en het wanbeheer die gepaard gaan met een slecht functionerend leiderschap. De druk is overweldigend om leiders te vinden die over de vaardigheden en ervaring beschikken die nodig zijn om te slagen, in staat zijn om de bedrijfsstrategie te definiëren en vooruit te helpen, en die eenvoudigweg passen in de organisatiecultuur. Zeker in het domein van digitale transitie en data is steeds lastiger te bepalen welke combinatie van kennis en competenties gevraagd zijn. Laat staan dat succesvol functioneren te voorspellen valt.

Onze matching & search executive search-service heeft kijk op de markt, volgen de ontwikkelingen en staan midden in de arbeidsmarkt. Ze identificeren en trekken deze de juiste leiders aan, bepalen de ideale organisatorische fit en bouwen passende kaders voor compensatie en retentie. Wat uw leiderschap ook nodig heeft, onze beproefde en innovatieve aanpak stelt klanten in staat hun middelen te maximaliseren, met vertrouwen hun leiderschapsstrategie te activeren en leiders aan te trekken die het volledige potentieel van de organisatie kunnen benutten.

We zijn actief binnen zowel de CIO of The Year Awards als van de CIO magazine Innovatie Awards

Waarom Squadra Matching & Search?

We begrijpen de doelgerichte, effectieve, praktijkgerichte en uitvoerbare wetenschap van succes. Als onderdeel van Squadra Group zijn we omringd met kennis van ontwikkelingen, trends, inzichten en praktijkervaring. Dit biedt een passend holistisch perspectief op de huidige markt – met betrekking tot de competenties van kandidaten, hun persoonlijkheidskenmerken, wat hen drijft, en hun ervaringen die zijn afgestemd op de functie. Ons netwerk is uitgebreid en divers en vooral actief betrokken. We kennen de markt. Door deze betrokkenheid kunnen we ook met de nodige accurate snelheid de juiste kandidaten introduceren. In 80% van de gevallen bent u binnen twee weken in gesprek met passende kandidaten.