Analyse opdracht essentieel voor succes

Wij richten ons vooral op de bovenkant van de markt van executive interim-management, interim-directie en interim-bestuurder. Daar ligt onze kracht en daar is ons netwerk van ruim 800 interim-managers al jaren actief.

Wij bieden managementoplossingen voor bedrijven en instellingen die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het niveau van directie en senior management om de gewenste digitale transitie succesvol door te voeren.

Omdat we graag focus houden

De opdracht is bepalend

In het intakegesprek bij de opdrachtgever ligt de nadruk op vier onderwerpen:

1. Aanleiding en achtergrond van de vraag

2. Het gewenste resultaat

3. Een scherpe opdrachtomschrijving die we op papier willen zetten

4. Het bijbehorende profiel met competenties voor de te selecteren interim-manager

Omdat er geen tijd te verliezen is

Aanbieding binnen 48 uur

Het zoeken en selecteren van geschikte kandidaten en het opstellen van een aanbieding vindt vrijwel altijd binnen een termijn van 48 uur plaats. Wij geven een uitgebreide toelichting op de kandidaten, zodat u weloverwogen kan kiezen wie u uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. En als het sneller moet, passen we de procedure aan op uw deadline. Als de keuze is gemaakt, zorgen wij voor de verdere (administratieve) afhandeling. De gekozen kandidaat kan zo snel als mogelijk voor u aan de slag.

Omdat we al even in het wereldje zitten

We hebben een netwerk van 800 interim managers opgebouwd

Wij werken nauw samen met een groot netwerk aan interim-managers die wij persoonlijk kennen en die voldoen aan de eisen die wij stellen. Dat stelt ons in staat u een representatieve selectie van kandidaten aan te bieden. Wij staan voor een professionele, persoonlijke aanpak. Onze counselors hebben jarenlang ervaring in de branches en sectoren waarvoor wij werken. Wij adviseren opdrachtgevers over de invulling en aanpak van de opdracht én we coachen de interim-manager bij de uitvoering van de opdracht.